Miru

2 v

Perustiedot:

Nimi: Final Fantasy's Edge Of Heaven
Kutsumanimi: Miru
Rotu: Lyhytkarvainen collie
Väri: Soopeli
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 10.3.2010

Isä: Jack Mack's Neam-Coitana
Emä: Final Fantasy's Completely Mine
Sisarukset: Final Fantasy's Echo Of Maestro, Final Fantasy's Especially Yours, Final Fantasy's Expect The Best, Final Fantasy's Extra Hot N'Spicy, Final Fantasy's Extreme Duudson ja Final Fantasy's Exotic Taste

Koko:

Säkä: n. 54-55 cm (kotimittauksella)
Paino: 18 kg

Terveys:

30.4.2010: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Luonne:

Miru on meidän koiraporukan pomo. Se myös kokee tarpeekseen esittää pidättyväistä Vilkun ja Mirun seurassa. Aamuisin Mirulla on tapana heiluttaa häntää ja nuolla ihmisten naamoja, muulloin ei niinkään. Aluksi Miru on kiinnostunut vieraista, mutta rauhoittuu lopulta. Mirulla on myös paimennusviettiä.

Miksi Miru?

Mirun hankintaan liittyy ehkä jollain tapaa kohtalo. Eihän meidän pitänyt mitään collieta hankkia, kun minulle olisi kuitenkin tulossa sheltti. Tämä ajatus oli ollut voimassa ainakin silloin, kun lyhytkarvainen colliemme Piri vielä eli. Piri kuoli jäätyään auton alle helmikuussa 2010. Pirin sisko Emma sai maaliskuussa pennut. Tietysti pentujen kuvia tuli ihasteltua, mutta en aluksi tainnut uskoa isääni, kun hän sanoi, että saattaisimme ottaa sen pitempikarvaisen narttupennun.

Niin kuitenkin kävi. Vanhemmat luottivat, että minä pystyisin hoitamaan shelttiäni. Ei Miru olisi muutoin tullutkaan. Miru haettiin äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Mirun nimi on veljeni keksimä.

Harrastukset:

Toimittaa lähinnä kotikoiran virkaa

KoiraNet-jalostustietojärjestelmä

HUOM: Vaikka Miru onkin lyhytkarvainen collie, sillä on jonkin geenin takia liian pitkä turkki. Sen turkki ei siltikään ole tarpeeksi pitkä pitkäkarvaisen collien turkiksi.