Idea joulukalenteriin taisi lähteä eräänä päivänä koulussa. Yhtäkkiä keksin, että Netan blogiinhan voisi tehdä joulukalenterin. Aloin listata ideoita ja suunnitella testejä. Kaikki alkuperäiset ideat eivät toteutuneetkaan. Kunnollisia lumikuvia kun ei ehditty saada ja piti tyytyä viime talven kuviin. Välillä oli melkein haastavaa keksiä joka luukulle jotain. 30.11. suurin osa luukuista oli valmiita, seuraavana päivänä muutama loppupäästä ja viimeinen tänään (5.12.)

Sisällä otettuja joulukuvia varten väkersin "studion". Alla oleva kuva on otettu ennen kuin lattiallakin oli valkoinen lakana. Laitoin lakanan lattiallekin huomattuani, että normaalia lattiaa näkyi kuvissa ikävästi (ja ensimmäiset kuvat otinkin uudestaan). Rekvisiitan ja kuvien kanssa pelailun jälkeen oli aika karsia kuvia, joita taisi olla pari sataa.

Herkkuja hyödynnettiin häikäilemättömästi... Niin karkkikeppirasian päällä kuin Nomination-kassissakin oli herkkuja. Herkkuja käytettiin tietysti myös palkkiona, eihän Netta tee temppuja ellei siitä hyödy.

Karttapallokuvauksissa yritin saada Netan tutkimaan karttapalloa, mutta eihän tuo osoittelu paljoa auttanut... Eikä namin laittaminen karttapallon päällekään, mutta yritys oli hyvä.

Siinäpä oli vähän kurkistusta joulukalenterin saloihin, katsotaan, mitä ensi vuonna keksitään ;)