Tänään pakkasta on ollut melkein kolmekymmentä astetta, eilen onneksi vähemmän joten eilen pääsin aamulenkillä kuvaamaan. Alla muutama kuva eiliseltä.

Lisäksi Netan mantteli valmistui. Perjantaina tein kaavat ja vanhasta verhokankaasta harjoitusversion. Lauantaina leikkasin kankaat kaavojen mukaan ja fleecestä ei saatu yhtenäistä palaa, joten ompelin vuorin sitten kahdesta palasta ompelemalla ne ensin kiinni toisiinsa. Sitä ennen siksakkasin päällyskankaan.

Lauantaina myös leikkasin kirjaimet, jotka mantteliin tulivat. Manttelin molemmilla puolilla lukee siis "NETTA". Lauantai-iltana siksakkasin niitä ja viimeisen A:n kohdalla ompelukone meni jumiin ja neula irtosi.

Homma jatkui sitten eilen, kun ompelukoneen neula vaihdettiin. Siksakkasin sen A:n ja sitten harsin kirjaimet kiinni mantteliin ja ompelin. Sen jälkeen vuorossa oli vuorin harsiminen ja ompeleminen ja viimeisenä kuminauhat, jotka takaosassa pitävät manttelin Netan päällä paikoillaan. Nekin tuli harsittua ensin kiinni, onneksi äiti auttoi niiden kuminauhojen harsimislankojen irrottamisessa - ne olivat tiukassa.

Niin valmistui eilen illalla Netan talvimantteli, ensimmäinen iso käsityöprojektini joten työn jälki on sen mukaista.

Vielä kuva takaosasta, jotta jalkakuminauhat näkyvät.