Tänään Netta siis käytettiin eläinlääkärillä poistattamassa kaksi maitokulmahammasta, jotka eivät olleet vieläkään lähteneet. Nukutuksen jäljiltä pentu on vielä tokkurainen, vaikka välillä heräileekin ja kääntää asentoaan. Ruokaa ja juomista se saa vasta sitten, kun sen jalat kantavat paremmin. Suositeltiin antamaan raejuustoa, viiliä tai jäätelöä ensimmäisenä ateriana, koska ne ovat sopivan viileitä, kun koiran suussa varmaan tuntuu jomotusta. Sitten pari päivää tölkkiruokaa ja noilla ostetuilla tölkkiruuilla pärjätään ehkä koko viikko?

Joka tapauksessa kävin tänään ostamassa Netalle puolivuotissynttärilahjan - Netta viettää sunnuntaina puolivuotissynttäreitään. Lahjakin selviää vasta silloin. Lisäksi Netta menee varmaan käymään samaisena sunnuntaina mätsärissä.

Netan petijärjestely: Häkin muovialunen, jonka päällä on sanomalehtiä, siinä päällä viltti + tuo vaalea eläinlääkäriltä saatu alusta ja Netan päällä viltti. Muovialusen alla on pyyhe.

Tässä odotellaan tällä viikolla myös PetNetStoren tilausta. Olisi tulossa näyttelyhihna, peti ja vielä juoksusuojat Netalle ja Mirulle - koskaan ei voi tietää, milloin niillä alkaa juoksuaika. Siinä meille riittääkin sitten ihmettelemistä, mutta ehkä tällä kertaa ei hämmästytä niin paljoa veritipoista lattialla - osataan ehkä yhdistää ne juoksuaikaan. Kun Vilkulla oli jotain neljä vuotta sitten juoksuaika, ihmeteltiin veritippoja lattialla ja vähän myöhemmin tajuttiin, että juoksuaikahan se oli alkanut. Mutta tässä sitten voidaankin odotella Netan ja Mirun juoksuja...