Tänään suunnattiin Joensuuhun Mehtimäen parkkihalliin vuoden ensimmäiseen mätsäriin. Ulkona ei onneksi ollut kovin kylmä, mutta kyllähän siellä hallissa taisi tulla kylmä itse kullekin. Tultiin Netan kanssa aika hyvissä ajoin paikalle, lähempänä kahtatoista ilmoittautumisjono oli pitkä. Ja Netta siis oli nuorten luokassa.

Aluksi piti odottaa junior handler-kehän verran, sillä vasta sen jälkeen alkoivat muut kehät. Pitkän odotuksen jälkeen kehät sitten alkoivat ja tulipahan se oma vuoro vihdoinkin. Aluksi piti mennä parin kanssa kerran ympäri ja sitten tuomari tutki paria. Päästiin pitkästä aikaa harjoittelemaan pöydällä olemista (!!!) ja... Ei mennyt kovin kauniisti, mutta antoi tapansa mukaan katsoa hampaat ja kopeloida. Sitten piti tehdä edestakainen liike ja mennä ympäri, seisottaa parin kanssa ja vielä mennä parin kanssa ympäri. Sininen nauhahan se sieltä tuli.

Nauhakehääkin saatiin odottaa. Koiria oli paljon, joten kaikki juoksutettiin noin viiden koiran erissä. Olimme ensimmäisten joukossa ja varmaan neljä kierrosta saatiin juosta. Kun kaikki oli juoksutettu, kutsuttiin kaikki sinisen saaneet kehään. Piti seisottaa koiria ja Netta oli ihan nätisti, joskin istahti pari kertaa. Ei sijoituttu, mutta ainakin palauttelin Netalle mieleen näyttelykäyttäytymistä.