Käytiin tänään Netan kanssa PoKSin tokoryhmässä. Jatkotokonhan keskeytti mikäs muukaan kuin juoksuaika. Tänään otettiin jääviä liikkeitä, luoksetuloa ja seuraamista. Aluksi oli liikkeestä maahanmeno. Kuulemma pitää siirtyä palkkaamaan oikeasta kädestä, kun aluksi palkkasin vasemmasta. Netta olikin aluksi vähän ihmeissään, kun ei namia voinut seurata. Eihän me mitään isompaa juttua kokeiltu, kunhan kävelin ja käskin Netan maahan.

Seuraavaksi otettiin luoksetuloa. Otettiin aika lyhyellä matkalla Netan kanssa. Ensin otin Netan sivulle istumaan, jätin sen ja kävelin vähän matkan päähän, kunnes kouluttaja käski kääntymään. Olin vähän aikaa, palasin ja palkkasin. Sitten saatiin käskyksi jättää käsimerkki pois. Netta ei kuulemma tarvitse sitä. Kävin kerran taas pyörähtämässä pienen matkan päässä ja palasin Netan luokse. Seuraavaksi sain mennä pienen matkan päähän ja kutsua Netan. Käsimerkki meinasi paikalleen jättämisessä tulla vaistomaisesti, joten meidän piti vielä tehdä koko luoksetulojuttu itsenäisesti.

Luoksetulon jälkeen vuorossa oli liikkeestä seisomaan jääminen. Meille ehdotettiin "Paikka"-käskyä, kun "Seiso!" on jo näyttelykäytössä. Pienin askelin tehtiin tätäkin juttua. Netta jäi seisomaan, astuin askelen ja palasin. Namien perään Netta ainakin selvästi oli, niiden voimalla se malttoi tehdä jotain.

Viimeisenä tehtiin pareittain seuraamista. Oltiin viimeisessä parissa. Meni ihan kivasti, vaikka Netta ei välillä tajunnut istua viereen. Kääntyi kuitenkin nätisti eikä katsekaan harhaillut missä sattui.