Netalla on ollut aika tylsää viime aikoina: se yrittää tehdä välillä kaikkea luvatonta, mutta tänään sillä olikin oikea aktiivinen päivä. Netta pelasi kolme erää aktivointipeliä (Hauhau Champion - Gamle Box) ja sitten koulutin sitä mm. ryömimään jakkaran ali, tekemään jalkojeni välistä kasia ja lisäksi sen jo osaamaa pyörähdystä sekä kontaktia. Voidaan tässä joskus muuten postailla Netan aktivointijutuista (se peli, herkkupallo ja Puppy Kong), kunhan jaksellaan.

Eikä siinä vielä kaikki, päätin lähteä lenkille Netan kanssa. Odotettiin kahteentoista asti ja sitten lähdettiin matkaan kameralaukun kanssa - aurinkokin suvaitsi paistaa välillä. Oli kiva, että valoa riitti. Netalla meni ikävä kyllä lunta varpaiden väleihin (taas kerran) ja sen tassut alkoivat näyttää räpylöiltä ja sille tulikin kylmä, joten lähdettiin kotiin. Kotona suihkuttelin sen tassuja ja irrottelin sieltä niitä jääpaloja.

Netta onkin nyt ollut aika väsynyt, eikä mikään ihmekään - onhan se pitkästä aikaa päässyt pitkälle valokuvauslenkillekin. Mutta, näkemisiin.