Netta on ollut vähän turhautunut, koska se ei ole aikoihin päässyt juoksentelemaan vapaana juoksuajan takia. Eilen illalla jätin lempikynäni Netan ulottuville ja lähdin omasta huoneestani muualle, jolloin Netta näppäränä tyttönä pureskeli kynän rikki. Onneksi mustetta ei ollut levinnyt ympäriinsä, siihen asti se ei ollut ehtinyt pureskella sitä. Koko tihutyö tapahtui Netan kevythäkissä, joka suljettiin välittämästi Netalta.

Tänään sitten tehtiin vähän pidempi lenkki eri suunnalle kuin aiemmin. Hihnassa tietysti, sillä suunnalla ei voi koiria irti juoksuttaa. Käytettiin poikkeuksellisesti fleksiä. Normaalisti käytettäisiin nahkahihnaa, mutta halusin antaa Netan kulkea vähän vapaammin. Välillä tosin pistin fleksin lukitukseen, ettei Netta yrittäisi kulkea liian pitkälle. Fleksin sai näppärästi kiinni kameralaukkuun, tosin se vaati pientä säätämistä, mutta oli sen arvoista.

Netta tykkäsi kiivetä lumipenkan päälle. Lumipenkka oli sillan kaiteen päällä tukevasti, kaidetta ei näkynyt ollenkaan ja penkka oli riittävän leveä. Netta ei päässyt kurkkimaan rantaan asti ja silta ei ollut siitä kohtaa tosiaankaan korkea. Netta siis kökötti mallina penkan päällä.

Nyt Netta sitten pureskelee puruluuta, koska se vaikutti olevan pureskelun tarpeessa. Tällaista täällä...