Pitkään olen tätä postausta miettinyt ja tässä sitä nyt ollaan. Jaksoin siirtää kuvat koneelle, joten heti piti tietysti tulla tänne raportoimaan. Ja tietysti huomasin unohtaneeni kuvata herkkupussukan, jossa herkkuja lenkillä kuljetetaan. No jaa.

Hurtta Pro-valjaat ja puolikuristava panta. Valjaat ovat jokapäiväisessä käytössä. Ennen niitä Netta ehti käyttää tuota puolikuristavaa pantaa hyvinkin ja on hyvä olla olemassa joku hyvä panta, jos sitä vaikka joskus jossain tarvittaisiin. Kuten vaikka jollain kurssilla.

Netan hihna. Ollut Netan pentuajan jälkeen käytössä niin toisella pentukurssilla, tokossa kuin lenkeilläkin. Ostin tämän pari-kolme vuotta sitten Citymarketista, kun se oli alennuksesta. Hintaa oli viisi euroa. Ei ollenkaan paha hinta.

Hurtta Pro-sademantteli Netan päällä. Tästä täällä onkin jo ehditty mainita. Ai miten niin sininen Hurtta-fani?

Autovaljaat ja kiinnike. Valjaat tuli kai tuossa viime viikonloppuna säädettyä sopiviksi. Vielä ei ole autossa testattu, mutta onhan tässä aikaa.

Näyttelyhihna ja panta. Ja myönnetään suoraan, ettei liity ulkoiluun, mutta eivät autovaljaatkaan liity ja onhan tämäkin hihna. Kuva on otettu ennen kuin kuulin Petsiessä, miten tuollaisen silmukkahihnan saa ketjupantaan kiinni. Ja minä kun jo ehdin miettiä, pitääkö tuota hihnaa purkaa tai jotain ja koko juttu olikin helppo homma. Tyypillistä?

LUXO-hihna. Ehkä kerran käytetty, ostin syksyllä Helsingistä Mustista ja Mirristä neljällä eurolla. Oli alennuksessa ja oli näyttikin niin kivalta.

Lisää hihnoja. Vasemmalla Kaunotar ja Kulkuri-hihna, hyvin vähän käytetty. Kahden euron Citymarket-löytö sekin silloin joskus pari-kolme vuotta sitten. Keskellä vaaleanpunainen lyhyt hihna, ostettiin joko Helsingistä tai Porvoosta kesällä ja maksoi n. 10 e. Oikealla punainen TopCanis-hihna, joka myös ostettiin Helsingistä tai Porvoosta (en millään muista, kumpi noista "pentuajan hihnoista" on ostettu Helsingistä ja kumpi Porvoosta). Hintaa oli silläkin n. 10 €.

Punaisesta hihnaahan käytettiin ihan aktiivisestikin lenkillä ja siinä onkin Netan hampaanjäljet yhdessä kohtaa ja yksi solmukin. Myös ensimmäisen pentukoulun tämä hihna ehti nähdä. Nyt sitä ei olekaan käytetty.

LUXO:n kullanhohtoinen panta. Tätä käytettiin, kunnes hankittiin Hurtta Pro:n puolikuristava panta. Tämä kullanhohtoinen kun oli muuten hyvä, mutta Netan turkin alta oli hankala hahmottaa sitä, missä on lenkki, johon hihna kiinnitetään. Tilattiin PetNetStoresta.

Tuota punaista pantaa ei ole käytetty kertaakaan. Taisi olla euron löytö Joensuun näyttelystä keväällä. Netta käytti ensimmäisenä panta tuollaista pantaa, joka oli sininen ja jossa oli kirjavaa kuviota.