Nyt onkin vuorossa postaus Netan lempiasioista ja sen jälkeen voisi painua itse lukemaan kokeisiin...

Netta tosiaan tykkää kaikenlaisesta ja oli aika mielenkiintoistakin kierrellä ympäri taloa kuvaamassa kaikkea, joskin huomasin, etten löytänyt Hau-Hau Champion Gamble Box-peliä... Mutta vielä se jostain löytyy.

On mahdoton sanoa, mikä on Netan ehdoton ykkössuosikki, joten jostain sitä piti aloittaa. Netan peti on yksi Netan suurista suosikeista. Se on nukkunut siinä siitä asti, kun tuli meille (ehkä siksi, että laitoin siihen päälle aluksi kasvattajalta saadun pyyhkeen). Vieläkin se nukkuu siinä ja tunnistaa käskyn "oma peti". Myös Miru on nukkunut tuossa pedissä ja Mirulle on vähän naureskeltu, koska tuo peti on ollut sille aina pieni (ja Netalle juuri ja juuri sopiva). Miru on vielä viime aikoinakin nähty tuossa pedissä!

Ruoka. Netan suurimpia suosikkeja. Mikä tahansa kuivamuonamerkki taitaa kelvata ja tietysti lisukkeena ruuantähteetkin. Netan ruokailuista tullaan tässä blogissa kuulemaan vielä myöhemmin.

Lelut, erityisesti vinkulelut. Tässä koiravinkulelussa on keskellä ja päässä vinkupilliosa. On tuokin lelu vähän kovia kärsinyt. Netalla ja Mirulla on myös mukava läjä muitakin leluja, mutta niistäkin sitten myöhemmin.

 

Puruluut. Niistä Netta tykkää, joskin harvoin syö kerralla kokonaan. Nytkin on laatikossa keskeneräisiä puruluita. Joskus, jos ne jäävät lojumaan lattialle, Miru pihistää ne ja syö.

Niin absurdilta kuin se kuulostaakin, Netta taitaa tykätä saunomisesta. Ainakin se mieluusti tulee mukaan ja pääseehän se aina pois, jos se tahtoo. Tiedättekö muita saunovia koiria? Olen kyllä kuullut mutta ei ole ennen meidän perheessä koiria vapaaehtoisesti kylppäriinkään asti saatu.

Lenkit ja ulkoilu ovat myös Netan suosikkeja. Hihnassa mennään ja yleensä Netta pääsee myös juoksemaan irti, mitä se tietysti rakastaa yli kaiken. Pihallekin se pääsee ulkoilemaan koira-aitaukseen. Liian kovista pakkasista ei tosin Nettakaan tykkää.

Koirankeksit. Palkkio mikä palkkio, jopa peruskeksit menivät syksyllä kursseilla. Tosin tietysti Netta tykkää palkkioina myös juustosta ja makkarasta, mutta makkaralla on ikävä taipumus alkaa haista ja sitä jää aina yli.

Tämäpä sitten tästä ja katsotaan taas lähiaikoina, mitä muuta tänne tullaan taas kirjoittamaan. Kerrankin on ideoita.