Tänään oltiin Netan kanssa mätsärissä Joensuussa Pilkon Citymarketin parkkipaikalla. Onneksi oltiin, sillä Netta käyttäytyi melkein kuin ei olisi sellaisessa ikinä ollut. Meinasi olla pieniä hankaluuksia päästä ilmoittautumispöydälle asti, kun Netta ei halunnut kävellä. Oltiin luokassa teinit ja numero oli 23B.

Kehässä tuomari tunnusteli ensin koirat läpi ja pyysi esittäjää näyttämään niiltä hampaat. Tämä oli mätsärin alussa selitetty sillä, että parvoa on liikkeellä. Sitten mentiin parin kanssa kaksi kierrosta ympäri. Saatiin keltainen nauha (vastaa punaista, joka normaalisti jaetaan).

Odoteltiin. Keltaisen nauhan saaneet meinattiin kutsua nauhakehään ensin, mutta asia korjattiin ja sinisen saaneet menivät sinne. Sitten oli meidän vuoro. Porukka jaettiin kahtia. Ensin mentiin pari kierrosta kehän ympäri ja sitten olivat vuorossa edestakaiset liikkeet. Edestakaisen liikkeen aikana Netta kiinnostui hajuista eikä meinannut liikkua. Sitten toinen puoli porukasta teki samat liikkeet. Piti vielä seisottaa koiria ja tuomari valitsi neljä parasta. Sitten saatiinkin lähteä jo kotiin.

Tehtiin illalla tässä äsken vielä lenkki, mutta kuvat laitan vasta huomenna. Ja muistakaahan edellisen postauksen arvonta!