Nyt ei olla oikein saatu uusia kuvia, kun sää on vähän mitä on. Ensi viikon torstaina 2.6. mennään Netan kanssa Joensuuhun PoKSin järjestämään mätsäriin. Ensi keskiviikkona puolestaan loppuu pentuagility, joten silloin voin kertoa siitäkin sitten enemmän.

Sitten hypätään suoraan postauksen aiheeseen, eli aktivointiin. Kuvat ovat vähän mitä ovat, mutta ei anneta sen häiritä. Aktivointileluja tulee käytettyä Netalla satunnaisesti. Aktivoinnista on ollut postaus ennenkin, mutta tässä on lisäksi jotain muutakin.

Ensimmäisenä esitellään Kong Jump'N Jack. Netta sai tänään leikkiä tällä. Tähän Kongiin laitettiin alemmassa kuvassa olevia Best Friendin tikkuja. Netta sai ne helposti välistä, muttei ollut siinä kovin nopea. Aiemmin kokeillut koirankeksit olivat vain jääneet jumiin, kun Netta ei ollut saanut niitä pois.

Puppy Kong ja Kong Puppy Dental Stick. Näitä ei olla aikoihin käytetty, ovat alkaneet jäädä pieniksi.

Hau-Hau Champion Gamble Box-peli, esitelty aiemmin. Netta pelasi tällä tänään. Nettaa piti auttaa vähän, kun toinen keltaisista laatikoista meni liian syvälle peliin, joten se piti saada niin, että naru näkyi. Netta raapii tassulla välillä vääriä naruja ja yrittää etsiä pelistä nameja vielä silloinkin, kun kaikki namit on oikeasti löydetty.

Aktivointipallo. Netta on joskus leikkinyt tällä ja Vilkulla on olemassa vähän erilainen pallo, josta se tykkää kovasti.

Yksi helppo tapa tehdä aktivointilelu koiralle on ottaa tyhjä vessapaperirulla ja taitella se niin, että nameja jää sisälle. Tämä tosin on kertakäyttöinen ja jotkut koirat silppuavat rullan armotta. Netalla tosin kelpaavat myös taittelemattomat tyhjät vessapaperirullat.

Vilkun kanssa ollaan kokeiltu namien piilottamista ja Netan kanssa sitä tullaan kokeilemaan. Nameja siis piilotetaan eri paikkoihin ja koira saa etsiä ne. Tämä on Vilkun lempilajeja.

Kommenteissa saa vinkata, jos tietää hyviä aktivointi-ideoita, jotka voisivat sopia Netallekin.