Tänään oltiin Netan kanssa Mustin ja Mirrin hyväntekeväisyysmätsärissä Joensuussa. Mätsärin tuotot menevät Pohjois-Karjalan syöpälapsille. Joka tapauksessa mentiin ilmoittautumaan joskus viiden jälkeen ja siitä alkoi odottaminen. Ensin oli pukukisa ja sen jälkeen alkoi pentuluokka. Pentuja oli 19 paria ja siinä tuntui menevän ikuisuus, ainakin jotain kaksi tuntia... Siinä sitten kierreltiin ja odoteltiin shelttituttujen kanssa.

Lopulta alkoi juniorien kehä. Oltiin Netan kanssa 38B ja meidän parina oli toinen sheltti. Ensin piti mennä parin kanssa kerran ympäri. Sitten piti seisottaa pöydällä, tehdä edestakainen liike ja mennä vielä yksin ympäri ja seisottaa koira. Sitten piti mennä vielä parin kanssa ympäri. Netta meinasi välillä jäädä nuuskimaan. Tuloksena oli sininen nauha.

Odotettiin sitten nauhakehää ja sekään ei tuntunut millään tulevan. Lopulta tuli nauhakehän aika. Ensin isot koirat menivät ympäri ja sitten me pienten koirien joukossa. Piti vielä seisottaa koiria. Sitten saatiin lähteä, tuloksena sininen, ei sijoitusta.