Tänään käytiin illalla shelttiporukalla lenkillä (joukossa oli myös yksi bordercollie). Lähdettiin puoli kuuden aikoihin Lykynlammen parkkipaikalta. Tarkoituksena oli kai aluksi kiertää joku kiva luontopolku, mutta loppujen lopuksi tuli mentyä vähän sinne sun tänne, mikä nyt milloinkin hyvältä sattui tuntumaan. Nettaa ei vain oikein huvittanut leikkiä muiden kanssa.

Oltiinpa myös itikoiden ja pienen vesisateen uhrina. Jossain vaiheessa ylitettiin joku tie ja ohitettiin motocrossrata. Ja se motocrossrata kun ei kai ole ihan lähellä Lykynlampea.. Kysyttiinpä myös lenkkeilijöiltä neuvoa ja lopulta löydettiin takaisin Lykynlammen parkkipaikan lähistölle.  Lopuksi yritettiin saada yhteiskuvaa koirista (en tiedä onnistuiko joku muu). Myös kesken matkaa yritettiin ottaa kuvaa. Yritäpä saada lauma koiria pysymään paikallaan!  

Kaksi tuntia taidettiin saada uppoamaan itse lenkkiin ja puolen tunnin loppujutut päälle (koirien kuvaaminen ja koirien leikit). Oli mukavaa, mutta onkohan huomenna jalat kipeänä? Senpä näkee sitten.