Nyt on tullut sitten harrastettua hieman käsityöräpeltämistä - Netan vuoksi ja Nettaa varten. Itse Netta tosin onnellisesti nukkuu nyt sängyllä välittämättä vähääkään mistään.

Tuli tehtyä Netalle huomiohuivi. Idea lähti Hurtta Lifeguard-huivista, jollaista en kuitenkaan raaskisi ostaa. Pähkäilin loppuviikosta, että mistä materiaalista sen tekisi ja äiti ehdotti, että siitä vanhasta heijastinliivistä, joka ei kenellekään mahdu.

Niinpä siis tapahtui. Ensin geokolmion ja viivoittimen kanssa räpelsin muutamat kaavat, kunnes sopiva kaava löytyi. Tänään sitten ompelin ensin "harjoitushuivin" vanhasta verhokankaasta ja sitten tässä illalla kulutin aikaa oikean huivin tekemisessä.

Aikaa tosiaan kului, kun eri taitosten sun muiden takia piti harsia ja sitten ommella ompelukoneella ja taas harsia ja niin poispäin, mutta lopulta siitä sitten tuli valmis.

Kiinnitysongelman ratkaisunkin keksin eilen. Etsin pannan, jota ei käytetä ikinä. Tai siis katsoin ensin eri pantoja, mitä meillä on tallessa ja löysin lopulta yhden vanhan, mitä Netta on käyttänyt mätsäreissä silloin, kun ei ollut vielä ketjupantaa.