Netta on kunnostautunut pureskelemaan tyynyliinoja: se on tuhonnut jo kaksi ja tänään se iski hampaansa peittoon. Kohta otetaan aktivointipallo tai kongilelu kehiin, kunhan siihen kongiin saataisiin jotain herkkuja. Nyt Netta sitten nukkuukin.

Eilen alkoi yksi pentukurssi ja siellä meni ihan hyvin, varmaankin siksi, että takana on jo yksi pentukurssi. Tänään harjoiteltiin kotona seuraamista ja paikallaoloa, koska paikallaoloa tuo ei osaa yhtään. Aloin harjoitella paikallaoloa sen kanssa niin, että sain sen herkun avulla menemään maahan, astuin taaksepäin, menin takaisin ja palkkasin. Ehkä tämä tästä alkaa sitten sujua. Huomenna tokoilemaan, katsotaan miten käy.

Kun toko loppuu ja kun pentukurssi loppuu, talvella on varmaan yleinen treenitauko, mutta me kyllä treenataan kotona ja lenkillä silti. Eihän tuo varmaan kestä, jos se ei pääse välillä koulutettavaksi, sellainen energiapommi se on.

Pian pitää ehkä taas pistäytyä lemmikkikauppaan ja tsekata Hurtta Collection Pro-harjoitustalutinten hinnat. Ehkä sellaisen voisi hankkia, mutta se varmaan tietäisi myös jonkun toisen pannankin hankkimista. No, pistetäänpä harkintaan.