Nyt on aika perehtyä Netan leikkisään puoleen kääntymällä Netan (ja Mirun) lelujen puoleen. Olihan se kiva kulkea kamera kädessä etsien lattioilta koirien leluja kuvattaviksi.

Perinteinen purunaru. Tuli setistä, josta tuli myös vinkulelu (joka on pihalla jossain lumihangen alla...), frisbee ja pallo.

Jo hieman pureskeltu itse matonkuteista punottu lelu. Opin punomaan noita leluja yhdellä koiraleirillä.

Tässä nämä onkin numeroitu, koska en luultavasti osaisi kuvailla mitään tarkasti.

1. Purunaru, joka tuli joululahjalelusetistä. Samasta setistä tuli myös pallo (vielä tallessa jossain), vinkulelu (meni jo jouluna roskikseen, koska Miru rikkoi sen) ja pehmosydän, jossa oli vinkupilli (lelu meni rikki ja roskikseen, pilli talteen).

2. Vanhasta villasukasta tehty, jo pureskeltu lelu

3. Jo Netan lempiasiapostauksessa esitelty nuhruinen koiralelu, jossa on siis vinkupilli keskellä ja päässä. Ostin tuon käydessäni Joensuun koiranäyttelyssä viime vuonna.

4. Toinen vanhasta sukasta tehty lelu

5. Joku koiran leluksi päätänyt huovutettu pannunalunen tai jokin

1. "Tennislelu". Mirulla oli samanlainen, mutta tiikerikuvioinen ja se on mennyt rikki. Tämä ei sentään ole vielä Netan suussa rikkoutunut.

2. Vanha, meidän viime vuonna kuolleen Piri-koiran pentuaikainen lelu.

3. Joensuun koiranäyttelystä hankittu lelu, viettänyt myös aikaa ulkona. Jossain nettikaupassa tämä on määritelty kelluvaksi, mutta kyseistä ominaisuutta ei ole testattu.

4. Leijona, jolta on myös purtu häntä irti. Vinkupillit samoissa paikoissa kuin samanlaisella koiralelullakin.

Lelusetistä tullut frisbee. Keltainen tennispallo on jostain, en muista mistä. Sininen Joensuun koiranäyttelystä viime vuodelta... Ja punainen samasta lelusetistä kuin tuo frisbee.

1. Tennispallo narulla. Motivointilelu, jota ei ole Netan kanssa paljoa testattu.

2. Netan lahja, jonka se sai täytettyään kuusi kuukautta. Tämä ei ole aktiivisessa leikkikäytössä - voitaisiin ehkä mieltää myös motivointiosastoon.

3. Itse punottu lelu, joka majailee motivointiosastolla sekin.