Tänään sitten oltiin mätsärissä Rekivaaran koululla Hammaslahdessa. Kuvasatoa ei ole yhtään, koska sää muuttui aina vain viileämmäksi ja sateisemmaksi. Seisoskellessa varpaatkin tuntuivat jäätyvän...

Oltiin pentuluokassa numerolla 9B. Aivan aluksi oli Lapsi ja koira-kisa ja sitten toisessa kehässä alkoivat aikuiset ja toisessa pennut. Aluksi tuntui, ettei oma vuoro tullut millään, mutta tulihan se lopulta. Ensin kierrettiin parin kanssa kaksi kertaa kehän ympäri, sitten olivat yksin suoritettavat liikkeet. Ensin piti mennä edestakaisin ja sitten kerran kehän ympäri ja seisottaa koira. Netta ei sitten ollut pöydällä, mutta kun collieksi luultiin, sanoin sen olevan sheltti. Saatiin punainen nauha.

Seurasi lisää odottelua kun oli vielä muutamia pareja pentuluokassa jäljellä. Sitten tyypilliseen tapaan odotettiin, että sinisen nauhan saaneet menivät kehään ja lopulta punaisen nauhan saaneet pääsivät. Oli aika kylmä ja onneksi päästiinkin äkkiä pois. Sellainen mätsärikokemus se. Netta olisi jo hypännyt auton takakonttiin, jos olisi yltänyt. Netta sai kuitenkin matkustaa takapenkillä.