Onhan tässä tullut huomattua, miten paljon Netta on kehittynyt. Vuosi sitten se saattoi lenkillä kieltäytyä liikkumasta, jos koira haukkui. Nyt se jatkaa matkaa siitä huolimatta. Tammikuussa Kajaanissa se pysähtyi istumaan hankeen, kun vastaan tuli äiti, joka veti lapsia pulkissa. Nykyisin Netta ei enää pysähtele istumaan. Se saattaa pysähtyä, mutta jatkaa kuitenkin sitten matkaa.

Netta on varmaan joidenkin mielestä arka ja niinhän se on - ehkä. Mutta eikö varautunut olisi parempi sana? Se lämpenee hitaasti muiden koirien seurassa, mutta alkaa sitten leikkiä. Se pyrkii tutustumaan uusiin asioihin ja haistelemaan varovasti. Netta tarvitsee aina aikaa tottuakseen.

Tässä alla vielä vertailukuva Netan turkista. Ylempi kuva on toukokuulta, alempi heinäkuulta. Ai mikä karvanlähtö? Olin todella tyhmä kun luulin, että Netalla oli karvanlähtö jo huhtikuussa. Kevään kuvista huomaa, että olihan sillä silloin turkkia.

Psst. Netta ei ole ylemmässä kuvassa vinossa, vaan kuvasin sen tyhmänä vahingossa ilmeisesti niin, että sen etuosa oli lähempänä kuin kamera...