Nyt on sitten satanut ja silloin ei ole maailman mukavinta ulkoilla koiran kanssa... No, ainakin voi taas seikkailla Hurtta Collectionin sivuilla ja katsella tuotteita, joita haluaisi. Edelleen siellä on kaikkea ihanaa Lifeguard- ja Pro-mallistossa. En ole vielä varma, olenko sanonut tämän jo täällä, mutta sunnuntaina suuntaan Netan kanssa mätsäriin, ehkä nolataan itsemme perusteellisesti. Olisipa hyvä sää ja jos saataisiin joku kuvaamaan meitä, niin saataisiin tännekin jotain materiaalia Netan ekasta mätsäristä.

Perjantaina kai suuntana Musti ja Mirri, niin katsotaan, millaisen sadeasun Netta saa. Pieniä yllätyksiä, heh. Tässä voisi joskus kanssa esitellä Netan turkinhoitovälineet. Siitä tulikin mieleeni: pitäisiköhän tuo pentu pestä ennen mätsäriä? Siinä sitä onkin miettimistä. Toisaalta, siellä on hiekkakenttä, joten ehkä on turha pestä, jos sataa kuitenkin.

Pakko kyllä sanoa, että odotan sitä Mustissa ja Mirrissä käymistä, koska siellä on kuitenkin paremmat valikoimat kuin Citymarketissakin. Tosiaan etsinnässä nyt Hurtta Collection-kamoja. Kyllä sitä koiran tavaroihin saa rahaa menemään, mutta omiin ei.