Oltiin Netan kanssa Koirakoulu Napakan pentuagilityssä, vaikkei Netta enää ihan pentu olekaan. Teoriakerta oli joskus kauan sitten ja sen jälkeen oli viisi harjoituskertaa keskiviikkoisin.

Kurssilla käytiin läpi kaikki esteet. Oli esteitä, joita harjoiteltiin vapaasti ja esteitä, joiden suorittamista katsottiin ensin ohjaajan kanssa. Putki ei ollut Netalle aivan vieras juttu, koska sitä oli kokeiltu pentukurssin ns. harrastuskerralla. Pujottelua kokeiltiin muutamilla kerroilla. Netta yritti välillä oikaista pujottelussa... Kerran kokeiltiin umpitunnellia, mutta se oli Netan mielestä hieman pelottava este.

Aluksi oli hyppy-putki-hyppy-juttu, varmaan toisella tai kolmannella kerralla. Näitä hyppy-putki-hyppy-juttuja oli useamminkin ja myös kääntymisen kanssa.

Keinua ei tullut harjoiteltua niin kovin paljon, mutta silloin harjoiteltiin kun ohjaajan kanssa tehtiin. A-esteeseen Netta suunnilleen rakastui - kun oli oma vuoro harjoitella ohjaajan kanssa sitä, Netta alkoi heti kiivetä. Sama juttu oli tänään puomilla. Netta näemmä tykkää kiipeillä. Kerran se tosin keksi jo hypätä alas loppupäässä, mutta sitten aloitettiin alussa.

Kokeiltiin tänään muuria ja pituushyppyestettä. Netta tosin meinasi väsähtää... Lopussa oli vielä kiemurteleva hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy-osuus, josta Netta lähti juoksemaan pois nähtyään isäni autolla.

Kurssin aikana kokeiltiin myös mm. valssia. Itsellä siinä meinasivat mennä jalat solmuun. Voin sanoa toivovani, että kotona olisi agilityesteitä jotta voisi jotain pieniä juttuja harjoitella.

Opittiin kurssilla mukavasti asioita. Alkeiskurssin aika on sitten joskus. Syksyllä ei ainakaan ehditä, mutta katsotaan nyt. Huomenna ollaan menossa mätsäriin Joensuuhun.