Olin tosiaan tuosta viime viikon lauantaista eiliseen asti reissussa. Ensin menin Helsinkiin ja ostin sieltä vähän jotain. Sitten menin äidin kanssa Viroon Tarttoon. Esittelen tässä nyt ensin Helsingin löydöt (Mustista ja Mirristä siis).

Rukan koirankuivauskinnas 4,90 €


Buster-trimmisakset 12,90 €


Numerolapputasku 5,90 tai 5,95 €

 
Sain käytettyä minulla olleen lahjakortin. Numerolapputasku on vain hiukan iso minun käteeni, mutta minkäs teet. Tuota kuivauskinnasta olin katsellut netissä. Nyt katsotaan kurakeleillä, miten hyvin tuo toimii. Trimmisakset ostin etenkin korvakarvojen siistimiseen. Aiemmin se on hoidettu tassukarvasaksilla, mutta ne ovat ehkä alkaneet tylsyä käytössä.

Sitten Tarton tuliaiset. En nyt kyseisen eläinkaupan nimeä muista, mutta se oli Ahhaa-tiedekeskuksen vieressä. Aktivointipeli maksoi jonkun 21,90 €. Ideana on siis pyöritellä tuubeja niin, että namit tipahtavat. Tuubeihin on kahdenlaiset reikäosat. Toisissa on kolme pientä reikää ja toisissa yksi iso. Ainakaan vielä Netta ei ole älynnyt tuon pelin ideaa. Namien normaali hinta oli 3,83 €, mutta ne olivat vanhentuneen päiväyksen takia myynnissä puoleen hintaan. Nämä olivatkin siis Netan synttärilahja.
  
Käytiin Mirun kanssa tänään PoKSin näyttelykoulutuksessa. Seisominen meni jalat harottaen ja välillä Miru meinasi istua, mutta harjoittelu onkin vielä vähän vaiheessa. Yhdessä ympyrää juostessa Miru alkoi kiljua ja piti mennä rauhoittumaan. Sitten kouluttaja vei Mirua muutaman kierroksen. Lopussa Miru alkoi välillä huutaa, mutta sain hyssyteltyä sen hiljaiseksi. Se siis ei huutanut, jos oli nami kädessä, mutta muulloin huusi. Vihainenhan se ei ole.