Oltiin tänään PoKSin järjestämässä mätsärissä, joka oli PoKSin tontilla, jonne tulee PoKSin halli. Kehät olivat nykyisen hallirakennelman sisällä, joskin kattoa oli vain kehien yllä mutta mätsärin aikana ei kuitenkaan satanut. Mätsäri alkoi kymmenisen minuuttia myöhässä ja sitten odoteltiin, että pennut olisivat valmiita - nuoret kun olivat pentujen jälkeen.

Lopulta päästiin sitten kehään. Aluksi mentiin parin kanssa kahdesti ympäri ja sitten sain nostaa Netan pöydälle, missä se vähän köyristeli mutta antoi tuomarin kuitenkin katsoa hampaat. Sitten oli vuorossa edestakainen liike ja Nettahan kesken kaiken jumittui haistelemaan jotain - maassa oli jotain nameja... Sitten piti vielä mennä ympäri ja seisottaa Netta. Parin piti vielä tehdä samat jutut ja sitten mentiin vielä kerran yhdessä ympäri. Ymmärrettävistä syistä saatiin sininen...

Odoteltiin siinä nauhakehää ja saatiin nauhakehää varten lainaan Kitty-bolognesen näyttelyhihna, mutta eipä sekään mitään auttanut kun koko porukkaa ei juoksutettu ympäri. Seisotettiin vain koiria ja Nettaa vähän kyllästytti. Saatiin sitten poistua kehästä heti. Eli siis sininen, ei sijoituta. Vain neljä parasta joutuivat siis menemään ympäri. Punaisilla taas vedettiin koko porukka ympäri.