Tultiin tänään takaisin Kajaanista, jossa oltiin kaksi yötä. Siellä oli sukulaisia ja espanjanvesikoira Mokka. Hulinaa oli myös melkoisesti ja Netta taitaa olla onnellinen, kun pääsi takaisin omaan kotiin ja tutulle metsälenkille leikkimään Mirun kanssa.

Sunnuntaina mentiin Kajaaniin. Netta matkusti auton takapenkillä turvavaljaissa. Kajaanissa sitten kannettiin laukut sisälle, syötiin vähän ja lähdettiin epäviralliselle uimarannalle, jonne Nettakin otettiin mukaan. Kahlasin sitten itse veteen Netan kanssa ja Netta kahlasi syvemmällä kuin aiemmin. Sitten se oli mielestään liian syvällä ja alkoi kauhoa hätäisesti rantaan. Kannettiin Netta vielä kahdesti veteen ja kannateltiin, mutta uiminen oli melko hätäistä... Pitää päästä harjoittelemaan vielä kunnolla jonnekin.

Joka päivä Netta leikki Mokan kanssa pihalla. Netta kuitenkin keksi myös varsin pian huonoja juttuja... Yritin lähteä itse kävelemällä keskustaan. Ulko-ovi oli auki ja siinä esteenä puinen levy, mutta Nettahan hyppäsi siitä yli ja juoksi perääni. Myöhemmin Netta meni pihalta portin ali ja oli kuulemma harhaillut naapurustossa... Ei kiva, onneksi mitään ei käynyt. Sisällä se silmäili myös avointa ikkunaa. Se olisi varmaan ponkaissut tuolille ja tuolilta ikkunan kautta ulos, jos silmä olisi välttänyt. Netta on nimittäin usein utelias.

Netta sai serkultani vedessä kelluvan lelun. Tätä testataan seuraavalla uintikerralla.

Nyt sitten näyttää siltä, että kuunnellaan viisaampien neuvoja ja hankintaan Nutrolin-öljyä tai jotain, että Netta ei olisi Joensuun näyttelyssä aivan karvaton muihin verrattuna. Vähäkarvainen se tosin muutenkin on. Nytpä kysytään kuitenkin vielä tarkennukseksi yhtä asiaa, jos joku osaisi vastata.

  • Kannattaako ostaa Nutrolin-öljyä, Brit Care-lohiöljyä vai Biotiini Fortea?