Tänään käytiin mätsärissä, joka oli Ylämyllyllä Koirakoulu Napakan uudella hallilla. Kyseessä oli siis hallin avajaistapahtuma. Netta oli pienten luokassa - numerolla 1A. Niinpä oltiin ensimmäisenä kehässä. Ensin piti mennä parin kanssa ympäri ja siinä hallin pohjassa oli joku ihana haju. Netta ikään kuin pyllähti istualleen...

Pöydällä ollessa Netta vähän arasteli tuomaria, mutta antoi kuitenkin katsoa hampaat. Sitten piti tehdä kolmio ja taas se ihana hajukohta houkutteli Nettaa pyllähtämään... Sininenhän siitä arvatenkin tuli.

Odoteltiin siinä sitten nauhakehän alkamista. Netta myös innostui leikkimään Armi-sheltin kanssa hihnassa. Hyvä, että se edes kerran innostui Armin seurasta. Leikin jälkeen tosin molempien koirien tassut olivat hallin pohjan hiekkajutussa.

Vuorossa oli nauhakehä. Piti mennä yhdessä ympäri ja sitten kaikkien oli tehtävä edestakainen liike. Hajujen maaginen maailma houkutteli taas Nettaa, joten arvatenkin pudottiin ja loput neljä jäivät kehään. Mikähän se hyvä haju hallin pohjassa oli?

Tapahtumassa sai myös kokeilla agilityesteitä, joten kokeiltiin hyppyä ja putkea. Kivasti Netta meni ainakin putkeen ja kokeilin myös putkelta hypylle muutaman kerran, joskin välillä sain Netan menemään vinoon... Joka tapauksessa agility näytti ainakin saavan Netan iloiseksi.

Mätsärin jälkeen mentiin lenkille Peikko-kleinspitzin kanssa. Nyt Netta onkin aika väsynyt, mutta eipä se ole mikään ihmekään tällaisen päivän jälkeen.