Ja täällä taas. Sori, kun ei ole tullut kirjoiteltua... Tässä on tullut aloitettua tokon alkeet-kurssi viime viikolla ja yksi toinen kurssi tällä viikolla. Netan kanssa onkin jo ehditty tuskailla perusasennon opettelemista... Lisäksi se ei ekalla käytännön kerralla ainakaan ymmärtänyt, miksei Miru ole mukana. No, tänään toka käytännön kerta, katsotaan miten käy.

Kuten kuvista varmaan käy ilmi, Netta menee maanantaina eläinlääkärille - nimittäin poistattamaan maitokulmahampaat, jotka eivät ole lähteneet pois, vaikka uudet ovat jo alkaneet tulla. Mirulta ne lähtivät itsestään ajallaan, mutta Netalta näköjään ei. Siispä eläinlääkärille. Operaation jälkeen Netta saa syödä pari päivää tölkkiruokaa (tai ihan kunnolla pehmeäksi turvotettua kuivamuonaa). Alla on kuvia ostamistani tölkkiruuista, taitavat riittää ehkä pidemmäksikin aikaa.

Eli alla kaikki tölkkiruuat.

Pirkka Gourmet Lihapaté

Cesar lammasta & kanaa herkullisessa hyytelössä.

Pedigree Junior lammasta ja riisiä

Cesar Cuisine neljän tölkin pakkaus. Yhden maku on kanaa & häränlihaa, yhden kanaa & porkkanaa, yhden kalkkunaa, pastaa & porkkanaa ja yhden kalkkunaa & lammasta.

No, ei kai se haittaa, jos niitä jää vähän yli... Netta syö ne silti aivan mielellään. Pitääkin katsoa, etteivät Miru ja Vilkku mene syömään noita tölkkiruokia.