Tänään tuli ostettua Netalle Hurtta Collection-sademantteli Mustista ja Mirristä. Maksoi suunnilleen 40 euroa, tosin en muista sitä alkuperäistä hintaa kun meillä oli mukana se joku kanta-asiakaskortti, millä sai vähän alennusta. Mutta laatuhan maksaa ja tuo kyllä kestää varmasti pitkään, joskin Netasta se oli ihmeellinen mutta ehdittiinpä sitä jo yhdellä lenkilläkin testata. Hyvä, että kaupassa myyjä osasi auttaa ja vieläpä löytyi juuri sopivaa kokoa oleva sademantteli, niin ei tarvitse mennä vaihdattamaan sitä isompaan tai pienempään. Katsotaan nyt, ostetaanko myöhemmin vielä jotain Hurtta Collection-kamoja.

Lisäksi postista tuli saapumisilmoitus PetNetStoren tilauksesta. Sitä saapumisilmoitusta tai sitten pakettia odotankin aina hartaasti tilaamisen jälkeen. Postista se piti sitten käydä hakemassa. Alla olevassa kuvassa Netalle tilattu kakkospeti, nyt ei tarvitse yhtä petiä raahata joka paikkaan, kun voi pitää toista petiä eri paikassa.

Alla näyttelyhihna. Siihen voi laittaa pannan pujottamalla sen siitä pienestä lenkistä läpi, ehkä otan joskus havainnollistavan kuvan niin näitä selityksiä ehkä tajuaakin?

Ja alla vielä juoksusuoja. Netalle ja Mirulle tilattiin molemmille omat, mutta kuvasin nyt vain toisen paketin, eihän niitä molempia sentään tarvitse kuvata.