Tuli sitten vaihdettua tämän blogin ulkoasu tänään. Menihän tuon kanssa aikaa, mutta vihdoin se on valmis! Ja sitten oikeisiin kuulumisiin.

Halusin välttämättä seisottaa Vilkkua, että saisin siitä tänne blogiin kuvan... Ja ei kun kamera jalustalle ja kaukolaukaisin käteen. Yksi kuva onkin tässä blogissa Vilkun sivulla, kurkatkaa sinne, mikäli se kiinnostaa. Kyseessä oli siis Vilkun ensimmäinen seisotuskerta, ja luultavasti viimeinen. Ei tuota mätsäreihin tulla viemään.

Netta ninjaili tänään itsensä kerran ulos haavasuojastaan... Ja koko haavasuoja oli siis ehjä. Sama oli tapahtunut eilen. Netta pääsi tänään mukaan lenkille, koska kukaan ei voinut jäädä vahtimaan sitä kotiin. Laitettiin sitten haavasuojaksi pyyhe ja Pohjois-Karjalan ammattiopiston tuubihuivi. Sellainen huivi on siis yllättävän kätevä!

Sorakuoppalenkki kesti ehkä tunnin. Netta oli koko lenkin ajan kiinni. Nähtiinpä yhdessä vaiheessa jäniskin... Miru säntäsi sen perään ja tietysti kiljuin äidistä piittaamatta kurkku suorana: "MIRU TULE!" Miru kiersi pari kertaa saman sorakasan, ennen kuin palasi. Vilkku haukkui hyvin närkästyneenä... Tulkittiin asia niin, että sitä suututti, kun Miru ei osannut ajaa jänistä takaa. Miru säntäsi vielä yhteen paikkaan päättömästi ja sitten otettiin Miru kiinni. Loppulenkki meni normaalisti. Vastaan tuli autoja, joista Miru ei tykkää... Eipä se tykkää mistään autoista.

Mainostan tässä vielä koirien kuvia.

http://aniline.kuvat.fi/kuvat/Netta/
http://aniline.kuvat.fi/kuvat/Miru/
http://aniline.kuvat.fi/kuvat/Vilkku/