Tänään suuntana oli PoKSin mätsäri PoKSin hallilla. Tultiin suhteellisen hyvissä ajoin, joten ilmoittautumispisteelle ei ollut vielä pitkää jonoa. Myöhemmin jono olikin tajuttoman pitkä ja mätsärin alku myöhästyi. Onneksi hallissa oli lämmintä, eikä odottaminen tuntunut pahalta.

Jäin Netan kanssa odottelemaan kehän alkua, sillä samassa kehässä olivat aluksi pennut. Lopulta nuoret alkoivat ja numerolla 43A oltiin kolmansina. Aluksi piti seisottaa koiria paikallaan. Netta seisoi tosi nätisti eikä temppuillut. Tuomarin kopeloidessa Netta peruutti takapäätään hieman, mutta muuten mitään ihmeellistä ei tapahtunut. Netta antoi myös hienosti katsoa hampaat. Pöydälle ei pyydetty, mutta se ei haitannut. Netta malttoi myös seisoa hienosti, kun parinamme ollut mäyräkoira oli pöydällä. Sitten mentiin kierros ympäri ja seisotettiin koiria. Saatiinpa siinä vuoden ensimmäinen punainen, kun punainen ruusuke ojennettiin meille.

Odoteltiin siinä vielä nauhakehiä. Lopulta sinisen nauhakehän jälkeen päästiin kehään. Asettauduttiin numerojärjestykseen ja seisotettiin koiria. Nettaa alkoi vain ilmeisesti kyllästyttää, sillä se päätti istuutua pari kertaa. Meidät käteltiin ulos kehästä, mutta tuomari sanoi, että Netta jaksoi hyvin seisoa.

Viikon päästä onkin jo Kajaani KV, hui! Pitäisiköhän mennä sinne jo yhdeksältä, jos Netta kerran mätsärissäkin esiintyy muutaman tunnin odotuksen jälkeen noin kivasti?