Netan juoksut ovat vihdoin ja viimein loppuneet. On tätä odotettukin. Koirat ovat nyt jo useampana päivänä päässeet yhteensä kolmelle lenkille tavanomaisen kahden lenkin sijaan. Hanki kantaa Nettaa vielä paikoitellen, muttei koko aikaa. Tänään leikkasin myös koirien kynnet. Kaikki pysyivät vuorollaan hyvin paikoillaan, tällä kertaa Netta ehkä parhaiten. Lisäksi Netta suostui äsken syömään hammashoitopuruluun. Ehkäpä niistä päästään vielä eroon!

Sitten toiseen aiheeseen. Pientä selitystä Netan aktivointipeleistä. Kuvassa ylhäällä itse tehty aktivointipeli, vasemmalla Hau-Hau Champion Gamble Box ja oikealla Nina Ottosson Dog Tornado.
 

 
Itse tehty peli on ilmeisesti Netan lemppari. Se on peli, jonka kanssa kestää pisimmän aikaa saada namit ulos. Se ei ole nimittäin niin yksinkertaista. Netallekin on hyvä olla jotain pitempiaikaista haastetta jostain lelusta.

Hau-Hau Champion Gamble Box on Netan ensimmäinen aktivointipeli. Vaikeustasoltaanhan tuo peli on 1 eli helppo. Netta osaakin pelata sitä näppärästi, joskin välillä toinen vetolaatikko luiskahtaa laatikon sisään hankalasti. Netta saa namit tuosta pois nopeasti.

Nina Ottosson Dog Tornado on ilmeisen mieluinen myöskin. En muista, että olisin joutunut neuvomaan Nettaa pelin kanssa aluksi. Näppärästi Netta pyörittelee peliä ja saa kaikki namit esiin. Kiva peli kuitenkin ja hiukan haastetta Netalle.

Seuraavaksi pitäisi varmaan hankkia joku haastavampi aktivointipeli, jotta Netta saisi pähkäillä kunnolla. Aktivointipelit kun ovat Netan mieleen. Meille saa ehdottaa haastavia aktivointipelejä, jos joku sellaisia sattuu tietämään.