Nyt tässä siis on sellainen asia, että tätä Netan blogia on tullut pidettyä yksi vuosi. Postauksia on ollut välillä harvemmin ja välillä useammin, mutta tässä sitä silti ollaan ja pyritään eteenpäin tämänkin blogin kanssa. Postauksia voi edelleen tulla harvemmin tai useammin, mutta tätä blogia tulen tuskin lopettamaan. On nimittäin niin paljon helpompaa pitää koirablogia ja omaa blogia erikseen. Kiitoksia blogin lukijoille, on ollut kiva huomata, että joku lukee tätä blogia.

Tämän vuoden aikana Netta on kehittynyt valtavasti. Vielä vuosi sitten se saattoi lenkeillä jumittaa kokonaan, kun kuuli vieraiden koirien haukkuvan. Enää se ei tee niin. Eilen se meinasi aluksi jumittaa, kun vastaan tuli bichon frisé, mutta suostui kuitenkin jatkamaan kävelemistä. Netta on reipastunut tosi paljon.

Sitten toiseen asiaan. Koska tämä blogi nyt täyttää vuoden, päätin järjestää blogiarvonnan. Arvontaan voi osallistua siten, että kommentoi tätä postausta. Jos osallistutte, niin muistakaa laittaa sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Sähköpostiosoite ei näy muille kommentoijille, ainoastaan minulle. Sähköpostiosoitetta taas tarvitsen sitä varten, että voin kysyä siellä yhteystiedot, jotta arvonnan palkinto pääsee lähtemään postissa.

Arvontaan on aikaa osallistua 27.7. asti. 28.7. arvotaan voittaja.

Palkintona on Kaunotar ja Kulkuri-matkakuppi sekä ohut talutushihna. Matkakupin saa kätevästi taiteltua siten, että se mahtuu pienempään tilaan.

Onnea kaikille arvontaan osallistuville!