Tuossa eilen äiti kävi hakemassa postista postiennakkopakettina tulleen treeniliivin. Se tilattiin elokuussa IloWillalta. Liivi on tosiaan Berra Pro Light-liivi ja kokoa XXS. Aluksi mietin mittaustulosten kanssa XXXS:n ja XXS:n välillä, mutta onneksi päädyttiin tuohon XXS:ään. Se on melko täydellisen kokoinen. Selässä on brodeerattu sheltin siluettikuva.

Varsinkin tuo edessä oleva D-lenkki on todella kiva. Enää ei tarvitse roikottaa namipussia kuminauhassa vyötäröllä, kun pistää erään haan namipussin lenkkiin ja haalla kiinni D-lenkkiin. Lisäksi nuo taskut ovat hyvät ja vaikuttavat siltä, etteivät tavarat heti putoa sieltä.

Naksutinkoulutuksesta innostuneena on tullut lainattua kirjastosta Esa K. Viitalan Klikkerikirja. Vielä pitäisi lukea se. Netan kanssa ollaan menty naks-nami-naks-nami-tekniikalla ja katsotaan, missä vaiheessa uskalletaan kokeilla sitä jo kouluttamisessa. Meiltä löytyy keltainen luunmuotoinen naksutin. Sen äänenvoimakkuutta voi periaatteessa säätää, mutta itse en huomaa mainittavaa eroa "kovimman" ja "hiljaisimman" äänen välillä, sillä eivät ne kovin hiljaisia ole...