Kuultiin yhdeltä taholta postaustoive, joka päätettiin sitten toteuttaa. Kuvia Netasta pennusta tähän päivään asti, tietoa Netan kehittymisestä ja siitä, mitä haluaisin Netan vielä osaavan. Ensin katsotaan läpi kuvat pennusta eiliseen. Laitoin kuviin päivämäärät selkeyden vuoksi.

Turkki Netalla ainakin on kehittynyt, kuten kuvista näkee. Vielä se varmaan kasvaa. Lisäksi Netalla oli heinä-elokuussa mörkökausi, jolloin se ei olisi uskaltanut lähteä lenkilläkään pidemmälle, vaan istui maahan. Siitä on jo päästy. Lisäksi Netta on oppinut temppuja aika nopeasti. Netta myös on välillä kaukaa kiinnostunut eri asioista, mutta ei enää lähempää.

Tällä hetkellä ei juurikaan ole temppuja, joita haluaisin Netan osaavan. Paikallaolo on ainoa, mikä ei juuri onnistu. Vanhempien temppujen suhteen olisi tietysti kiva, jos Netta oppisi tekemään niitä ilman käsimerkkiä ja vaikka oppisi istumaan pidempään. Vanhojen juttujen hiominen olisi siis asia, joka pitäisi tehdä.

Netan pitäisi myös saada uusia koirakavereita ja toivoisin Netan reipastuvan, koska se on aluksi muiden seurassa vähän arka. Tänäänkin koirapuistossa muut olisivat halunneet leikkiä Netan kanssa, mutta Netta vain istuskeli korvat luimussa ja välillä haukahteli. Netta vain tarvitsee aikaa.