Taas ei olla viikkoon kirjoitettu - eikö elämää ole muulloin kuin viikonloppuisin? No onpas! Mutta viikolla ei saa kuvia, viikolla ei tapahdu mitään kirjoittamisen arvoista. Eihän sitä ihan kaikkea tänne huvita kirjoittaa. Eli lähinnä sitä miten taas käytiin lenkillä ja muuta sellaista.

Olen tosin vähän opettanut Netalle temppuja naksuttimen avulla. Maahanmenoharjoituksen aikana Netta vain ei olisi malttanut välillä nousta ylös. Istumistakin pitää viilata. Paikallaolo on sujunut pihalla, pitää päästä vielä vaikkapa keskustaan harjoittelemaan sitä.

Tänään käytiin Netan kanssa hakemassa uusi upea Cara-panta sekä lenkkeilemässä Cara- ja Isla-shelttityttöjen kanssa. Netta tosin heittäytyi Islan edessä selälleen ja niin poispäin... Netalta siistittiin myös korvakarvat (enää on siis tänä viikonloppuna vuorossa kynsien leikkuu). Huomenna myös suunnataan lenkille Eeka-borderterrierien kanssa. Tapahtumarikas viikonloppu siis.

Tässä nyt vielä kuva siitä Netan uudesta Cara-pannasta sekä kuva, josta näkee Netan siistityt korvakarvat. Pantakuvan sävyjen kanssa en tosiaan jaksanut enää alkaa säätää. Ja Netan korvista puheen ollen: minun raskaskorvainen vähäturkkinen jättishelttini <3