Maanantaina suunnattiin Netan kanssa bussilla Kajaaniin. Kuuluttiinpa Nettaa Joensuun linja-autoasemalla laiturilla ihailtavankin. Netta nousi bussiin näppärästi ja samoin tuli sieltä pois kiltisti. Matka meni siis hyvin. Kajaanissa oli edessä Netalle ennestään tuttu espanjanvesikoira Mokka. Pian Netta ja Mokka jo leikkivätkin. Mokkakaan ei enää yrittänyt alistaa Nettaa!

Tiistaiaamuna näin unta, jossa Netta haukkui ärsyttävällä äänellä... Ja sehän haukkui silloin oikeastikin! Tiistaina ei tehty mitään erikoista. Eilen aamulla Kajaanissa räkättirastaat kuulemma hyökkäilivät Nettaa kohti. Eilen myös lähdettiin kotimatkalle. Nyt Netta ei suostunut kävelemään bussiin, joten mummin piti nostaa sinne. Joensuussa äiti oli vastassa ja sai nostaa Netan alas. Bussi oli vähän erilainen kuin se, jolla mentiin Kajaaniin. Ehkä Netta ei tykännyt niistä portaista..?

Tässä parit viime aikojen ostokset. Pelastusliivi on PetNetStoresta, hintaa oli 9,95 €. Puoleen hintaan kun oli tarjouksessa. Koko on M eli 10-25 kg ja PetNetStoressa ilmoitettu selänpituus eli vissiin liivin pituus on 30 cm. Rinnanympärykseksi ilmoitettu 51-59 cm. Voihan tuo selästä jonkun mielestä ollakin Netalle hassu, mutta koko L eli selästä 44 cm ei kävisi missään nimessä - siinä olisi rinnanympärys liian iso.

Bio-Groomin So-Gentele Hypo-allergenic-shampoo on Kajaanin Mustista ja Mirristä. Hintaa oli 14,90 €. Ostin tuon, koska 2010 hankittu Bio-Groomin pentushampoo alkaa loppua. Sillä on pesty Nettaa ja Vilkkua, Mirua taas ei ole ikänään shampoolla pesty. Viime viikolla Netta kieri kaksi kertaa kakassa, toivotaan ettei se toistu. Piti kuitenkin ostaa uusi shampoo, toivottavasti tuo "Käytä niin usein kuin haluat" on totta eikä pilaa turkkia, jos joutuu usein pesemään. Panta on Aqua Coolkeeperin viilennyspanta, Kajaanin Mustista ja Mirristä sekin ja hintaa oli 2,23 €.
 
Tänään oltiin vielä mätsärissä Joensuussa Pilkon Citymarketin parkkiksella. Ilmoittautumiset alkoivat klo 17, oltiin vähän sen klo 17 jälkeen paikalla. Kuudelta alkoivat sitten kehät ja ihan koko mätsäri BIS-kehää myöten oli ohi ehkä viittä yli seitsemän? Koiriakaan ei ollut paikalla niin paljoa kuin olisi luullut.

Nettahan oli taas aikuisissa, nyt numerolla 82A. Ihan heti ei kehään päästy, koska parina ollut koira oli varmaan junior handlerissa tai sen esittäjä oli, mene ja tiedä. Joillakin oli niin. Ensin mentiin parin kanssa kerran ympäri (parkkiksen hajut kiinnostivat Nettaa) ja sitten tuomari tutki koiria erikseen. Tuomari oli oikein mukava, mutta Netta väisti vähän... Antoi se silti katsoa hampaat. Sitten piti tehdä edestakainen liike ja hajut kiinnostivat. Sitten olikin parin vuoro. Sininen saatiin, enkä yhtään ihmettele.

Nauhakehä tuli aika nopeasti. Mentiin yhdessä ympäri ja seisotettiin. Tuomari kävi koirien luona ja ainakin Netalta katsoi hampaat (ja kysyi toistamiseen, onko uros vai narttu. Sanoi siis itsekin että kysyy toisen kerran). Edestakainen liike meni ihan kivasti, vaikka hajut taisivat vähän kiinnostaa. Kun kaikki olivat tehneet edestakaisen liikkeen, tuomari kätteli joitain ulos kehästä. Me jäätiin neljän jäljelle jääneen kanssa kehään ja vielä kerran piti mennä ympäri. Neljänneksi osoitettiin mätsärissä tutuksi tullut Kitty-bolognese. Meidät osoitettiin kolmansiksi. Ensimmäiseksi tuli Hipsu-sheltti. Saivatpa samaan kotiin kaksi sijoittunutta :)
 
 
Netallehan tämä SIN3 oli vuoden ensimmäinen sijoitus ja ensimmäinen sijoitus myös aikuisissa.

Loppuun vielä kaksi videota, nyt kun opin tänään, miten Windows Movie Makerilla tehdyt videot saa sellaiseen muotoon, että ne saa Youtubeen. Ensin aamulla otettu video Netan seisomisista eri seisotustavoilla ja toisena video, jossa on koosteena videoita Netasta pentuaikanaan.